Swalm & Roer als
werkgever

Kinderen voorbereiden op de toekomst, dat is de taak
van Stichting Swalm & Roer. We doen dit door innovatief,
uitdagend en passend onderwijs te bieden, waardoor
talenten van kinderen tot hun recht komen. Dat kunnen
we niet alleen, doet doen we samen.

 

 

 

 

 

Professionaliseringsaanbod en mobiliteit

We willen het beste uit onze medewerkers halen zodat jij het beste uit onze leerlingen kunt halen! Dat betekent dat we oog hebben voor jouw talenten en ontwikkelpunten. Jouw vakkennis– voor de klas of in de ondersteuning – en jouw vaardigheden om samen te werken en je te ontwikkelen, bepalen de kwaliteit van onze organisatie. Daarom investeren in trainingen, coaching, intervisie en opleidingen, zowel in theorie als in praktijk, op alle niveaus, zowel vakinhoudelijk als didactisch. Samen bouwen we aan sterke teams en aan de ontwikkeling van onze scholen. Voorafgaand aan het schooljaar ontvang je een overzicht van het professionaliseringsaanbod.

Op enig moment in je loopbaan kan het voorkomen dat je twijfelt of je nog wel op de goede plek zit. De wereld verandert voortdurend, en ook als mens sta je niet stil. Dan is het soms goed om eens verder kijken dan je huidige functie. Zowel binnen als buiten onze organisatie zijn er volop mogelijkheden. We begeleiden je graag in deze zoektocht en ons loopbaan- en mobiliteitsbeleid geeft hierin veel mogelijkheden.

 

 

 

 

Home

Vacatures

Swalm & Roer als werkgever

Dit zijn wij

Scholen

Contact

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Roerderweg 35, 6041 NR Roermond Postbus 606, 6040 AP Roermond T +31 (0)475 34 58 30 E-mail: info@swalmenroer.nl