Swalm & Roer:

onderwijs en ontwikkeling

voor ieder kind


Kinderen voorbereiden op de toekomst, dat is de taak van Stichting Swalm & Roer. We doen dit door innovatief, uitdagend en passend onderwijs te bieden, waardoor talenten van kinderen tot hun recht komen. Dat kunnen we niet alleen. We werken samen met ouders en met (educatieve) partners. We investeren in ontwikkeling van onze medewerkers, is innovatie en ICT. Onze 23 basisscholen, waaronder één voor speciaal basisonderwijs, zijn allemaal anders: van groot tot klein, van klassiek tot vooruitstrevend, van katholiek tot openbaar onderwijs. Alle scholen zoeken de verbinding met de stadswijken en dorpskernen waar ze staan.

 

 


Welkom!
 

Is onderwijs jouw passie? Mooi! Dan ben je op de goede plek. Ga je als leerkracht aan de slag met leergierige, dappere en onderzoekende kinderen? Of als ondersteuner of leidinggevende in een van onze teams die het onderwijs mede mogelijk maken? Samen zorgen we met de ongeveer 610 collega's van de Stichting Swalm & Roer voor de groei en ontwikkeling van zon 5.650 leerlingen op 23 basisscholen, waarvan één basisschool voor speciaal onderwijs.

Onze scholen liggen in stadswijken en dorpskernen in de gemeenten Roermond en Roerdalen. In bovenmodale wijken en achterstandswijken, in wijken met allochtone en autochtone inwoners. We zijn er voor ieder kind. We kijken naar kansen en naar kleine en grote stappen vooruit. We differentiëren in inhoud, niveau, tempo en leerstijl. Zodat de talenten van ieder kind tot bloei komen. Kinderen leren bij ons behalve taal, rekenen en lezen ook vaardigheden als keuzes maken, burgerschap, techniek en mediawijsheid.
 

FIJNE LEEROMGEVING
We besteden veel aandacht aan gezondheid en cultuur en stimuleren boven alles een fijne leeromgeving waarin kinderen goed in hun vel zitten. Een fijne leeromgeving voor de kinderen begint natuurlijk bij gelukkige en fitte medewerkers. Als jij in je kracht staat, draag je direct of indirect veel bij aan de ontwikkeling van ‘onze’ kinderen. Als werkgever doen we er alles aan je daarbij te ondersteunen. Door te werken aan professionalisering, een fijne en open cultuur in een platte organisatie. In deze brochure vind je meer informatie over hoe we dat doen.

 

 

 

 

Home

Vacatures

Swalm & Roer als werkgever

Dit zijn wij

Scholen

Contact

________________________________________________________________________________________________________________________________________
Roerderweg 35, 6041 NR Roermond Postbus 606, 6040 AP Roermond T +31 (0)475 34 58 30 E-mail: info@swalmenroer.nl